Podden får besök av ”En betydelsefull resa”

Charlotte Widén och Simon Bluhme (som båda gått på ProCivitas Malmö) är tillbaka på skolan och berättar om projektet ”En betydelsefull resa”. De är tillbaka i Sverige efter 6 veckor i Kamerun där de arbetat med att förbättra vardagen på lång och kort sikt för såväl barn som vuxna

Lyssna på hur projektet vuxit fram under åren från den ursprungliga idén som skapades av Axel Mårtensen och Niclas Jadberg som också gått här. Projektets utveckling och alla framgångar gör att det kommer att finnas möjligheter att delta i framtida resor och volontärarbete.

Allt detta och mer i veckans podd. Man kan/bör även besöka ”En betydelsefull resa” på Julmässan där de ställer ut!

Läs mer och följ projektet på:
Hemsidan: enbetydelsefullresa.org 
Facebook: En betydelsefull resa
Instagram: enbetydelsefullresa